Sertifikati i akreditacije

Svakodnevno radimo na usavršavanju svojih veština kako bismo opravdali vaše poverenje

Vaše poverenje je ključ našeg uspeha. Zbog toga nam je u cilju da ga zadobijemo i opravdamo svojim radom i bogatim teorijskim i praktičnim znanjem.

Ponosno ističemo činjenicu da smo sertifikovani Google AdWords™ partner, kao i da smo akreditovani za oglašavanje na Bing platformi. Svi naši zaposleni prošli su kroz obuke i treninge za obe platforme i ponavljaju ih minimum jednom godišnje kako bismo zadržali stečene statuse.

Google AdWords™ partner

Naša agencija ispunila je sve potrebne uslove kako bi dobila status sertifikovanog i kvalifikovanog Google AdWords™ partnera. Uslovi koje agencije moraju da ispune kako bi ih Google nagradio značkom su sledeći:

  1. Minimum jedan zaposleni koji je stekao Google Adwords sertifikat.
  2. Pokazivanje efikasnosti i poboljšanog učinka.
  3. Ujednačen prihod i rast.
  4. Održavanje i proširivanje baze klijenata.
  5. Pridržavanje pravila iz vodiča za oglašivače.

Značka Google AdWords™ partner znači da Google priznaje našu agenciju kao svog partnera i da smo pokazali stručnost i veštinu za Google AdWords oglašavanje.

Pogledajte naš oficijalni Google AdWords™ partner profil:
Marble Google AdWords™ partner profil

Akreditovani smo za oglašavanje na Bing platformi

Želeli smo da vam ponudimo i mogućnost PPC oglašavanja na platformi Bing.

Zbog toga smo prošli kroz sve Bing-ove obuke, nakon čega je Microsoft prepoznao naš uspeh i potencijal i dodelio nam značku akreditovanog oglašivača za Bing platformu. Ponosni smo na činjenicu da da je naše iskustvo provereno, dokazano i sertifikovano.