Da li mogu sam da vodim kampanje?

Za vođenje PPC kampanja neophodno je pre svega posedovati znanje i stručnost iz oblasti oglašavanja, ali i marketinga u globalu. Potrebno je veliko iskustvo i veština da bi se vodile kampanje, poznavanje i neprekidno praćenje novih trendova i inovacija na tržištu. Ukoliko biste sami vodili kampanju trošili biste mnogo više novca, koji vam ne garantuje rezultate.

Veoma je važno dobro i temeljno istražiti konkurenciju i ciljnu grupu pre nego što se kreiraju kampanje jer informacije koje se tada prikupe od krucijalnog su značaja za uspeh. Da bi se sprovela istraživanja, potrebno je poznavanje i drugih alatki koje omogućavaju da se otkriju ponašanja korisnika na internetu, demografske karakteristike korisnika i načini na koji oni pretražuju internet. Čak i agencije koje ne poseduju sertifikate Google AdWords partnera mogu dosta da greše u kreiranju i vođenju kampanja, da vam troše gomilu novca a da vi ne uviđate nikakav pomak.


Mi uvek savetujemo da se vi posvetite vođenju svojih poslovnih obaveza, dok se mi trudimo da vam dovedemo klijente i povećamo obim poslovanja.